خوانا

پایگاه خبری تحلیلی

» . . .

آخرین اخبار

تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۴
کد خبر : 39680
Share

یزدانی: برقی کردن قطارهای محور دورود تا اندیمشک در دستور کار است

معاون زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در حد فاصل محور ریلی دورود تا اندیمشک طرح برقی کردن قطارها را مدنظر داریم تا شاهد افزایش ظرفیت در این بخش از محور ریلی راه آهن جنوب باشیم.

معاون زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: در حد فاصل محور ریلی دورود تا اندیمشک طرح برقی کردن قطارها را مدنظر داریم تا شاهد افزایش ظرفیت در این بخش از محور ریلی راه آهن جنوب باشیم.
یزدانی در خصوص بازسازی محور راه آهن جنوب گفت: از چهار بلاکی که در محور دورود به اندیمشک در برنامه ریزی بازسازی قرار گرفته بود، یک بلاک به اتمام رسیده و بلاک دوم نیز در این مسیر در حال اتمام است و امیدواریم در دو مسدودی جدیدی که در این محور رخ خواهد داد، این بلاک نیز به اتمام برسد و مورد بهره برداری قرار بگیرد.
وی افزود: دو بلاک دیگری که در این محور وجود دارد، یکی در بخش راه آهن لرستان قرار دارد و یکی نیز در اداره کل راه آهن زاگرس است.
معاون زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: در این زمینه برنامه ریزی کرده ایم تا بتوانیم این بلاک ها را نیز مورد بازسازی قرار دهیم. هر دو بلاک از اهمیت و سختی خاص خود برخوردارند و امیدواریم با توجه به برنامه ریزی های انجام شده بتوانیم تا پایان سال جاری نیز این دو بلاک را به اتمام برسانیم و در محدوده دورود تا اندیمشک شاهد مسدودی مسیر به منظور بازسازی نباشیم.
یزدانی عنوان کرد: به دلیل شکستگی های ریلی پیاپی که در مسیر رخ می داد، در بسیاری از نقاط مجبور به کاهش سرعت بودیم و به صورت موقت از سرعت پایین استفاده کنیم اما با بازسازی که صورت گرفت در این مسیر شاهد آن خواهیم بود که دیگر چنین مساله ای وجود نداشته باشد و این امر از جمله مزایای بازسازی محور جنوب است.
وی ادامه داد: بازسازی مسیر باعث می شود تا دیگر شکستگی ریلی نداشته باشیم و بتوانیم در کل مسیر با یک سرعت مناسب حرکت کنیم و شاهد کاهش سرعت در نقاط خاصی از محور نباشیم. همچنین بحث ارتقای ایمنی یکی دیگر از مسایلی است که با بازسازی محور شاهد آن خواهیم بود.
معاون زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ساخت راه آهن هزینه های بسیار بالایی دارد و در کشور ایران نیز نسبت به سایر کشورها، پروژه ساخت راه آهن از هزینه بسیار بالایی برخوردار است، گفت: در مسیر تهران به سمت اهواز و سربندر، در حد فاصل قم تا اندیمشک یک خطه است و باید برای افزایش این ظرفیت در محدوده خوزستان، حلقه مفقوده قم – دورود - اندیمشک را نیز افزایش ظرفیت دهیم.
یزدانی خاطرنشان کرد: در حد فاصل دورود تا اندیمشک طرح برقی کردن قطارها را مد نظر داریم تا شاهد افزایش ظرفیت در این بخش از محور ریلی راه آهن جنوب باشیم. همچنین حد فاصل قم تا دورود را نیز در برنامه داریم تا دوخطه کنیم و برای دوخطه کردن این مسیر طولانی حتما باید از منابع فاینانس استفاده کنیم.


پیوند کوتاه :


Telegram

نظرات بینندگان:

نام :
ایمیل :
* نظر:
* کلمه امنیتی:
 
پر کردن فیلد های ستاره دار (*) اجباری است.